281 recepten met fusilli
Fusilli zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een spiraalvormig uiterlijk, met een holle kern. Fusilli is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Fusilli is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Fusilli kan vers of gedroogd worden gekocht.300 g fusilli (tricolore (pasta)) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 kleine ui (fijngesnipperd) 300 g kabeljauwfilet ((diepvries), in blokjes) 1 bakje roze garnalen... bekijk recept »
400 g Grand’Italia fusilli tradizionali (pasta) 2 el olijfolie 1 courgette 200 g gerookte zalmfilet 6 el Grand’Italia pesto alla genovese 1 el Grand’Italia capperi (kappertjes) 20 g basilicum 50 g Parmezaanse kaas (stukje) 1... bekijk recept »
300 g fusilli (tricolore (pasta, zak 500 g)) 2 el olijfolie 1 schaal kipkluifjes (gekruid (500 g)) 1 bakje zuivelspread (bieslook light (150 g)) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 2 rode uien (in ringen) ... bekijk recept »
1 paprikamix (zak à 3 stuks, rood, groen, geel) 2 uien 3 tenen knoflook 500 g kipfilet (schaal à 500 g) 750 g fusilli 3 el olijfolie 600 g spinazie 190 g groene pesto (pot à 190 g) 800 g tomatenblokjes (blik à 400 ... bekijk recept »
4 saucijzen 4 el olijfolie 1 ui gesnipperd 250 g champignons in plakjes 1,5 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 potje groene pesto (130 g) 300 g fusilli 8 tomaten elk in 4 kwarten gesneden 3 bosuitjes in schuine ringen gesneden zoutVerhit in een koeke... bekijk recept »
1 pompoen 300 g fusilli 1 ui 3 el olijfolie 300 g rundergehakt 1 zak spitskool (gesneden) 1 teen knoflook 1 tl sambal1. Snijd de pompoen in stukken, verwijder de zaden en de draderige binnenkant en snijd het vruchtvlees met schil i... bekijk recept »
1 zak verse fussilli pasta (250 g) 2 teentjes knoflook 1 zak Italiaanse groentemix (400 g) 4 eieren (versgemalen) zwarte peper ½ zakje geraspte Parmezaanse kaas (à 100 g)1. In pan water aan de kook brengen en fusilli in ... bekijk recept »
2 doosjes tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 400 g fusilli (pasta) 1 blikje ansjovis (50 g) ½ potje zongedroogde tomaten (320 ml) 600 g sperziebonen (diepvries, zak a 1 kilo) 5 eetlepels zonnebloemolie1. Tonijn... bekijk recept »
20 g boter 1 ui (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 100 g tuinerwten (extra fijn (pak 450 g diepvries), ontdooid) 1 pakje schouderham (dik plak (ca. 160 g)) 200 g fusilli (pasta, zak 500 g) 1 bekertje sl... bekijk recept »
500 g fusilli 500 g cherrytomaten (bakje à 250 g) 150 g mini-mozzarellabolletjes (zakje) 3 rode uien 4 el mayonaise 125 ml crème fraîche 4 el balsamicoazijn (witte) 1 teen knoflook 8 g tijm (bakje)1. Kook de pasta ... bekijk recept »