281 recepten met fusilli
Fusilli zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een spiraalvormig uiterlijk, met een holle kern. Fusilli is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Fusilli is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Fusilli kan vers of gedroogd worden gekocht.1 courgette 1 groene paprika 1 struik broccoli 1/2 van (dubbel)verpakking magere spekreepjes 1 teentje knoflook 1 blokverpakking mon chou OF 1/2 flesje Finesse 1 zak gedroogde Fusilli of andere pasta naar keuze Provencaalse kruiden naar smaak olijfol... bekijk recept »
200 kip- of kalkoenfiletmosterd-honingmarinade van Albert Heijn eigen merk150 g fusilli (of wat voor pasta je maar wil)(olijf)olie2 a 3 el Yofresh of iets wat in de buurt komtProvencaalse kruidenhalve komkommer2 tomatenklein blikje maispaar bosuitjes... bekijk recept »
Olijfolie Pesto Paprikapoeder Peper en zout Basillicum Oregano 350 gram hamlappen in blokjes 1 gesnipperde ui 1 courgette in stukjes 1/2 rode paprika in stukjes 1/2 gele paprika in stukjes 125 ml creme fraiche 350 gr fusilli tricolore Bak het vlees o... bekijk recept »
1 groene paprika gesneden 1 grote ui gesneden 3 teentjes knoflook fijn gesneden 4 a 5 italiaanse tomaten (vleestomaten) 1 rode peper fijn gesneden 2 courgettes in schijfjes van ca. 1/2 cm 1/2 theelepel oregano 1/4 theelepel tijm 1/2 theelepel zwarte ... bekijk recept »
250 gr. fusilli 4 eetlpl. pesto 40 gr. walnoten in grove stukken 200 gr. gerookte kip 4 zongedroogde tomaten 4 trostomaten 150 gr. gemengde sla (b.v. rucola en veldsla) dressing van 2 delen olie en 1 deel balsamicoazijntlp. mosterdzout en peper Gie... bekijk recept »
1 courgette3 parika's (roodgroen en geel)2 lente- of bosuitjes4 zongedroogde tomaatjes1 bolletje mozzarellakaas100 gram salami100 gram ham (dikke plak)300 gram fusilli of penne1 zakje Knorr Mix voor OvenPasta tomaat-salami1 eetlepel oregano1 liter wa... bekijk recept »
2 eetl.olijfolie 1 ui 125 gr.ham 6 eieren 60 ml.melk 150 gr.gekookte fusilli(pasta- wokkels) 3 eetl.geraspte parmezaanse kaas 2 eetl.fijngehakte peterselie 1 eetl. fijngehakte basilicum 60 gr.versgeraspte cheddar zout en peper. Verhit 1 eetlepel olie... bekijk recept »
300 g fusilli tricolore zout ½ komkommer 1 rode uigesnipperd 1 rode paprikain piepkleine stukjes 1 bak tonijnsalade à 200 gJohma 4 cocktailtomatenin dunne partjes 4 el verse basilicumgeknipt versgemalen peper * Kook de pasta volgens de a... bekijk recept »
400 g pasta (penne of fusilli) 400 g kalkoenfilet 2 eetl. olijfolie 75 g blanke hazelnoten 75 g rucola 1 bakje cherry/kerstomaten voor de dressing: 4 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie of zonnebloemolie 2 eetl. citroensap versgemalen peper zout 1 teen... bekijk recept »
2 kipfilets 150 gram champignons 1 rode paprika 1 el fijngehakte basilicum 1 fijngesneden rode peper 1 tl suiker 1 el limoensap 150 gram pasta (pennefusilli) 1 dl kookroom 75 gram pittigegeraspte kaas olijfolie Snijd de kip in dunne plakken en doe ... bekijk recept »