1000 recepten met rijst
4 kipfilets 1 blik perzikken op siroop 4 uien beetje sambalketchup 1 fles Kook de rijst bak de kipfilet fruit de uien ook even mee blus af met de siroop met de ketchup en maak op smaak met sambal bekijk recept »
Voor de kool: - 1 ui - 1 teentje knoflook - 1/2 groene koolniet een te grote kool nemen - beetje spice route kruidenmix - eetlepel kerriepoeder Voor de ragout: - 1 ui - 1 pak verse seitan - volle eetlepel volkoren tarwemeel - 2,5 dl groente... bekijk recept »
4 kipkarbonades zonder bot 4 kippenbouten 30 g gemengde specerijen: paprikapoedergemalen komijngemalen koriander en gemberpoeder 400 g rijst 1 klein blikje rode kidneybonen 1 blik kokosmelk 1 tl tijmblaadjes 1/2 rode peperfijngesneden 1 teentje knofl... bekijk recept »
Pond rijst1/4 kopje boter (met zout)125 gr. engelenhaar(vermicelli)2 kopjes kippenbouillon1/4 kopje licht bruine (grote) rozijeneventueel nog wat zout Smelt 1/3 van de boter en ′bruin′ - verkleur - hierin het engelenhaar tot ze een mooi c... bekijk recept »
3 uien 1 prei 1/4 selderijknol 2 el olie 350 g gehakt zout,peper paprikapoeder,mild oregano basilicum 1 l. bouillon 250 g langkorrelige rijst 2 el tomatenpuree 1 blik gepelde tomaten Gehakt met uien aanbraden. prei en selderij toevoegen. op smaak bre... bekijk recept »
300 gram rijst (liefs Basmati) - 2 kippenbouillontabletten - 1 el olijfolie - 1 ui - 1 teentje knoflook - 1 kleine courgette - 5 gedroogde tomaten op olie - paprikapoeder - tijm - peperzout Verhit de olie in een hapjespan of koekenpan. Bak hierin de ... bekijk recept »
kruidentuiltje 3,50dl gevogeltebouillon 500gr sjalotten peper&zout 3gepelde en ontpitten tomaten 0.50l witte wijn 800gr harten van altantische zalm Laat de wijn tot de helft inkoken,voeg de fijn gehakte sjalotten en het kruidentuiltje peper en zout.L... bekijk recept »
1 eetl. olie, 1 uitje, 2 eetl mais, 1 teentje knoflook, 200 gram witte rijst met lange korrel, 125 ml tomatenpuree, 250 ml kippebouillon. Verhit de olie in een pan en fruit het uitje in 5 min. zacht. Fruit de knoflook en de mais 1 min. mee.Voeg de to... bekijk recept »
3 romatomaten1/2 l kippenbouillon1 ui2 tenen knoflook3 eetlepels olijfolie250 g parboiled rijstzoutpeper1 grnaatappel1 banaan1 eetlepel limoensap1 eetlepel korianderblaadjes Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook zachtjes glazig... bekijk recept »
250 gr rijst 200 mais,200 gr witte bonen,250 gr champignons,350 gr gebroken speziebonen,350 gr pasata1 ui,2 koffielepels olijfolie,paprikapoeder1 teentje knoflook,peper en zout Kook de rijst-bak de ui glazig in de olijfolie-voeg er de groenten aan to... bekijk recept »