1000 recepten met honing
400 gr. kipfilet, 5 worteltjes, 1 ui, boter of margarine, zout en peper, 6 wraps, honing-mosterdsaus van Calve Verhit de boter in de koekenpan, fruit de ui zachtjes glazig en voeg de worteltjes toe. Bak dit op een half hoog vuur 2 min. Doe er dan de ... bekijk recept »
1 klein uitje 40 gr boter 1 pakje houdbare slagroom (200 ml)ca. 3 el mosterd ca. 3 el honing maizena zout en peper Hulpmiddelen Koekepan of pan met dikke bodem. Hulpmiddelen - Koekepan of pan met dikke bodem. Voorbereiding Snipper het uitje zo fijn ... bekijk recept »
125 gram vloeibare boter (voor bakken en braden)1,75 dl heldere honing3 eieren350 gram zelfrijzend bakmeelmespuntje zouteen smaakmaker (zie bereiding) *voeg een smaakmaker toe, bijvoorbeeld: -een appel in stukjes met wat rozijnen, kaneel en vanillepo... bekijk recept »
60 ml. rode wijn 120 ml. honing 1/4 theel. gemalen chilipepers 1 theel. mosterd. Hulpmiddelen Kom Hulpmiddelen - Kom Voorbereiding Alles klaar zetten. Bereidingswijze Meng de ingredienten goed door elkaar. Marineer het vlees na keuze Meng de ingredi... bekijk recept »
- 1 eetlepel honing - 2-3 theelepels grove mosterd - 3,5 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel balsamico azijn - 1 theelepel citroensap - peper en zout Doe de honing, mosterd, citroensap en azijn in een ruime kom. Voeg al roerend met een vork of gard... bekijk recept »
30 ml rode wijn30 ml port2,5 dl sinaasappelsap1,75 dl honing1 kaneelstokjestukje sinaasappelschil van 5 cm500 gram gedroogde vijgen1,5 kop walnoten in stukjes. Gekruide yoghurt: 2,5 dl yoghurt, 1 el bruine suiker1 tl kaneelpoeder. 2. Maak in elke vij... bekijk recept »
200 gram bloem 150 gram koude boter 50 gram suiker mespunt zout 1 eierdooier 150 gram gepelde amandelen 250 gram kwark 4 eetlepels honing 2 eieren 2 eetlepels citroensap 1 theelepels koekkruiden of kaneel poedersuiker en kaneel om te bestrooien Hulpm... bekijk recept »
Voor het deeg: 200 g bloem 150 g koude boter 50 g suiker 1 mespunt zout 1 eierdooier bakpapier en droge bonen voor het blindbakken Voor de vulling: 150 g gepelde amandelen 250 g kwark 4 eetl. honing 2 eieren 2 eetl. citroensap 1 theel. k... bekijk recept »
100 g bloem, 1/2 theel. zuiveringzout, snufje zout, 2 eetl. kristalsuiker, 1 ei, 2 eetl. gedroogde kokos, 4 stevige bananen, olie voor het frituren, takjes verse munt en lycheester garnering, 4 eetl. heldere honingvoor het serveren Zeef de bloem met ... bekijk recept »
4 el tarwebloem 1 ei mespunt zout 1 klein flesje bier of sparood wat olie of boter 200 gr. kwark een handje rozijnen 2 el vloeibare honing Doe voor het beslag, de tarwebloem,ei en zout in een kom en meng het bier/spa rood door todat je een dun beslag... bekijk recept »