1000 recepten met honing
300 gram geitenkaas2 eierenlosgeklopt1 tl gedroogde tijm1 tl gedroogde oreganoversgemalen peperfrituurolie50 gram bloemhoning Bereidingswijze Geitenkaas met verwarmd mes in plakken van ca. 1 cm snijden. Plakken minimaal 30 minuten in de koelkast late... bekijk recept »
Olie om in te vetten 1 kg vastkokende aardappelen zout 100 g boter 1 bekertje creme fraiche (125 ml) of zure room 1 eetl. honing 3 eieren 1 theel. fijngehakte verse tijm (vers of diepvries) 150 g geraspte (harde) geitenkaas lage bakvorm bakpapier... bekijk recept »
2 verse ?crottins? (geitenkaasjes) 8 plakjes ontbijtkoek 4 dessertlepels honing 1 eetlepel ?Provencaalse kruiden? -gedroogd 1 peer veldsla wat gehakte walnoten olijfolie balsamico azijn peper en zout. Snij de geitenkaasjes doormidden Leg telkens 2 pl... bekijk recept »
3 middelgrotezoete rode uien in heel dunne plakjes. olijfolie. 50 g suiker. 150 g geitenkaas. 1 eigeklutst. bloem. 2 eetlepels honing. 1 eetlepel peterseliefijngehakt. 2 stengels bieslook. Bak de uien in 3 eetlepels olie op laag vuur in ca. 20 minute... bekijk recept »
100 gr. geitenkaas12 verse vijgen40 gr. pijnboompitten3 eetl. citroensap2 eetl. honing1 theel. tijmblaadjesgemalen peper1 krop sla Hulpmiddelen Slakom Hulpmiddelen - Slakom Voorbereiding sla wassen en uit laten lekkenpijnboompitten roosteren en af l... bekijk recept »
4 sneetjes vast bruin brood Een cilinder Geitenkaas (crottin) Zwarte peper & zout Klare Honing 2 eetlepels gehakte nootjes (hazelnooten & walnoten) Kervelplukjes & reepjes Paprika. De kaas op het brood leggen, kruiden met peper en zout en een weinig ... bekijk recept »
? ciabattabrood 1 geitenkaasje honing tijm Bereidingswijze Snijd het kaasje door en leg dat op een stuk ciabatta. Druppel er wat honing op en sprenkel er wat tijm op. Zet die 5 min. onder de grill en serveer met een kommetje olijven zonder pit. Snijd... bekijk recept »
4 sneetjes Brabants(licht) roggebrood- halvarine- 1/2 eetlepel vloeibare honing- 30 g plakjes Hollandse geitenkaas- 2-3 blaadjes verse basilicum. Bereidingswijze Bestrijk voor 4 personen 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood heel dun met halvarine e... bekijk recept »
Petit pain of ander hard broodje Partjes peer Zachte geitenkaas Honing Besmeer het broodje met honing, verdeel de partjes peer erover en daarna lekker veel geitekaas. Even onder de gril of in de oven zodat je een krokant broodje hebt met gegratineerd... bekijk recept »
- 250 gram zachte geitenkaas - 125 gram zure room of creme fraiche - 2 eetlepels honing - verse kruiden (peterseliebieslookcitroenmelisse e.d.) - gelatine - evt. rode bietenscheuten voor de garnering - zout en peper Meng geitenkaas, zure room, kruide... bekijk recept »