1000 recepten met honing
40 g macadamianoten, 2 eetlepels gepelde pistachepitten, 12 halve abrikozen (blik), 1/2 dl heldere honing, 2 theelepels verse tijmblaadjes, 4 stevige niet te rijpe bananen, 8 kleine verse geitenkaasjes Hak de macadamianoten fijn en de pistachepitten ... bekijk recept »
40 g macadamianoten 2 eetlepels gepelde pistachepitten 12 halve abrikozen (blik) 1/2 dl heldere honing 2 theelepels verse tijmblaadjes 4 stevige niet te rijpe bananen 8 kleine verse geitenkaasjes Verwarm de honing met de tijm op een laag vuur en laat... bekijk recept »
4 Bananen stuks 8 Geitenkaas kleine verse 0.5 deciliter Bijenhoningheldere Macadamianoot (50 gr.) 12 Abrikozen stuks op lichte siroop 2 eetlepels Pistachenoten 2 theelepels Tijmblaadjes Neem stevige, niet te rijpe bananen en bij voorkeur verse ... bekijk recept »
2 plakken zachte geitenkaas2 el honingtakje rozemarijn Geitenkaas op twee ovenvaste bordjes leggen, honing erover verdelen, kaas in 3 min iets laten smelten, garneren met toefje rozemarijn. bekijk recept »
Geitenkaasverse (4 st.) Marsala (1 sch.) Bijenhoning (4 el.) Tijmversefijngehakte. Hulpmiddelen Benodigde materialen: een steelpan met anti-aanbaklaag. Hulpmiddelen - Benodigde materialen: een steelpan met anti-aanbaklaag. Bereidingswijze Zet de ... bekijk recept »
4 plakken geitenkaas6 halve abrikozen uit blikhoning. Leg de plakken kaas op vier ovenvaste schoteltjes, leg er plakjes abrikozen als een waaier omheen, bestrijk de kaas met honing. Plaats de schoteltjes onder de gril voor een paar minuten. bekijk recept »
2 mooie ronde zachte geitekaasjes2 eetlepels vloeibare (tijm)honing20 gr gepelde walnoten. Bereidingswijze Snijd de geitekaasjes horizontaal doormidden. Leg ze met het snijvlak naar boven op kleine bordjes of schoteltjeszodat ze tegelijk in de magnet... bekijk recept »
2 ronde geitenkaasjes 1/8 l witte wijn = komkommer 4 theelepeltjes honing 100 g alfalfa De kaasjes horizontaal doormidden snijden en midden op een dessertbord zetten. De komkommer schillen in de lengte doormidden snijden en de zaadjes eruit halen met... bekijk recept »
6 dunne sneetjes bruin- of zuurdesem brood met noten en rozijnen6 plakjes chevre (Franse geitekaas in broodvorm)3 eetlepels honing Direct serveren, met een glaasje zoete witte wijn of Banyuls, een rode dessertwijn. bekijk recept »
Frise sla (of gewone)geitenkaas (zachte)honingpijnboompittenpaprikatomaatmaisworteluitonijn. Leg de sla op een bord. Strooi daarover de paprika, wortel, ui, mais, tonijn(snippers) en pijnboompitten. In het midden van het ′werkje′ leg je e... bekijk recept »