1000 recepten met honing
2 appels 1 stukje geitenkaas a 100 g pecannoten 2 el vloeibare honing Appelhelften met kaas en noten vullen en met honing besprenkelen. Appels 3-5 minuten onder grill zettten tot kaas bruin kleurt. bekijk recept »
Nagerecht voor 4 personen. 2 appels (bijv elstar), 1 stukje president fromage de chevre (circa 100 gram) geitenkaas, ? Zakje pecannoten (a 55 gram), 2 eetlepels vloeibare honing. Gril voorverwarmen. Appels wassen, doormidden snijden en klokhuis verwi... bekijk recept »
- 5 plakjes bladerdeeg ( diepvries ) - 1 pakje geitenkaas ( 125 gram Chhvre de Bellay ) - 1 ei - 2 eetlepels honing Plakjes bladerdeeg op werkblad in ca. 10 minuten laten ontdooien. Met uitsteekvormpje uit elk bladerdeegplakje 4 rondjes uitsteken. Ka... bekijk recept »
Jong romige geitenkaas (chevre frais)honingcreme fraiche Grilleer de geitenkaas kort bekijk recept »
Brood Geitenkaas Honing Tijm Tomaat Hulpmiddelen Tosti ijzer Hulpmiddelen - Tosti ijzer Bereidingswijze Smeer de geitenkaas op het brood. Leg plakjes tomaat er bovenop. Strooi daar een beetje tijm overheen en besprenkel het geheel met honing. Even ... bekijk recept »
Ingrediënten voor 12 muffins: 50 g spekjesfijngesneden ¿ 1 pak Honig bakmix voor hartige muffins ¿ 1 ei ¿ 150 ml melk ¿ 100 ml zonnebloemolie ¿ 2 eetlepels tijm ¿ 1½ eetlepel vloeibare honing ¿ 150 ... bekijk recept »
4 porties frisse slapluksels met o.a. rucola en raddicio (of mesclun-achtig) 150 gram groene boontjesgekookt en afgespoeld onder de koude kraan 2 lekkere tomaatjesin smalle partjes 1/2 komkommerom en om geschild en in schijfjes pluksels petersel... bekijk recept »
1 stokbrood 1 geitenkaasje honing (eventueel pijnboompitjes en/of bieslook) Voorbereiding Verwarm de oven voor en snijd het stokbrood in plakjes Bereidingswijze Leg 2 a 3 dunne reepjes geitenkaas op je stokbroodjeklein beetje honing eropde oven in om... bekijk recept »
6-8 plakjes bladerdeeg - 100 geraspte belegen kaas - 100 gram walnoten - 200 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc) - 3 eieren - 125 ml crème fraîche of slagroom - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 1 eetlepel vloeibare honing - peperzou... bekijk recept »
De korst: ongezouten roomboter om in te vetten 125g ongezouten botergesmolten en afgekoeld 90g suiker 1/8 theelepel amandelextract 1/8 theelepel vanilleextract snuif fijn zeezout 180g bloem 2 eetlepels fijngemalen amandelen de creme: 100ml double cre... bekijk recept »