Recepten met bonenkruid

161 recepten met bonenkruid

Bonenkruid

Bonenkruid De smaak van bonenkruid ligt tussen die van tijm en munt en is licht peperig met een muntachtig aroma.

Kebab En Papillote

800 gr. lamsschouder100 gr. boter1 groene peper400 gr. uien200 gr. tomatenpeterselie25 gr. muntblaadjes25 gr bonekruidvers1 citroenzout peper Voorbereiding Ontvel de tomaten en ontpit ze.Snijd ze in stukjes.Pel de uien en snijd ze in fijne ringen.S... bekijk recept »

Sperziebonen-gehaktstoofpot

750 gr sperciebonen750 gr aardappelen 1 grote ui1 bakje champignons 100 gr ontbijtspekzout25 gr boter of margarine500 gr gehakt 1 teentje knoflook1 vleesbouillontablet 1 tl bonekruid1 tl marjoraan 1 tl fanse mosterd1 tl nootmuskaat 1 el maÏzena 4... bekijk recept »

Oudjaarrecept Fazantfilets Met Gekonfijt Witloof En Een Saus Van Spruitjes

4 fazantfilets 0.5 l fazantbouillon getrokken van boutjes en karkassen 200 g spruitjes (klassiek gekookt in gezouten water) 1 eetlepel mosterd 2 dl room 1 daikon (Japanse rammenas) of grote winterwortel 0.5 kg witloof fijngesneden 1 ui fijngesneden ... bekijk recept »

Lamskoteletjes Met Ui-kaaskorst

16 Lamskoteletjes (à 35 g) 1 ui 2 el Parmezaan 100 g rondkorrelige rijst 320 g haricots verts 400 g worteltjes 400 ml groentebouillon 8 plakken gerookt spek 6 takjes tijm 1 el rozemarijnnaaldjes 1 teen knoflook olijfolie 2 aardappels 200 ml bru... bekijk recept »

Champignons Gebakken Met Madera

500 gr champignons 7 kleine sjalotten 1 eetl fijngehakte peterselie en bonenkruid 2 eetl citroensap 2 eetl zonnebloemolie 1/2 afgestreken theel gemberpoeder 2 eetl madera Bereidingswijze De onderkant van de steeltjes van de champignons snijden. Ze wa... bekijk recept »

Tomaten gevuld met tuinbonen en kaas

8 tomaten (middelgrote)400 g gedopt tuinbonen100 g harde kaas (bijvoorbeeld Beaufort)50 g hazelnoten (grofgehakt)50 g hazelnoten (grofgehakt)1 el notenolie1 takje bonenkruiduit de molen pepergrof zeezout1. Pel de tomaten. Snij er een kapje af en lepe... bekijk recept »

Soepje van kabeljauw in 't groen

200 g kabeljauwfilet (in gelijke stukken)2 sjalotten (fijngehakt)50 g spinazie2 bakjes waterkers50 g kervel (fijngehakt)2 takjes citroenmelisse (fijngehakt)2 el peterselie (fijngehakt)2 takjes bonenkruid (fijngehakt)2 takjes dille (fijngehakt)1 citro... bekijk recept »

Kruidige hazenrug

2 hazenruggen6 cl rode port40 g bakboter3 cl extra vierge olijfolie60 g roomboter1 dl wildfond2 dl room2 takjes rozemarijn6 blaadjes verse salie2 takjes bonenkruidpeperzouttuinkruiden (gehakt)1. Prik de hazenruggen over de gehele lengte in met de tui... bekijk recept »

Kwartel met geroosterd fruit en Rouysaus

4 kwartels peper, zout en zachte paprikapoeder 16 blaadjes salie 4 takjes bonenkruid of rozemarijn 50 g Président boter 8 aardappelen peper, zout en muskaatnoot Garnituur 2 vellen filo- of bladerdeeg 50 g Président boter 1 ananas of 4 baby ananassen ... bekijk recept »

Provencaalse Vissoep

- 2000-2500 gr. panklare zeevis in 5-8 soortenwaaronder poonpieterman zeeduivelschelviswijtingzeebaars en knorhaantjes. - 3 deciliter olijfolie - 2 grote fijngesnipperde uien. - 10 geperste teentjes knoflook - 200 gr. gewassen in stukken gesneden t... bekijk recept »

Pagina 16 van 17