1000 recepten met spinazie
Twee soorten: Bladspinazie en wortelspinazie. Bij bladspinazie plukt men de blaadjes en bij wortelspinazie wordt de hele plant direct onder de wortel afgesneden. Spinazie bevat veel vitamine C. Tegenwoordig is verse spinazie het hele jaar te koop, uit de kas en van de volle grond uit binnen- en buitenland. Verwijder de worteltjes en stengels, de groente goed wassen, de blaadjes kunnen heel of grof gehakt bereidt worden. + lees meer1 el olie 1 teentje geperste knoflook 1 rode paprika (in kleine stukjes) 300 gr gekruid gehakt roomspinazie (diepvries) 4 grote wraps (of 6 kleine wraps) geraspte kaas (zoveel je zelf wenst) 1 ui (als extraatje) 1. - Verhit olie in pan en fruit de... bekijk recept »
500 gr rundergehakt 2 uien gesnipperd 1 pakje Boursin 8 Boursinroomkaas met knoflook n fijne kruid 80 gram 2 el Provencaalse kruiden 200 gr pittige geraspte kaas 800 gr aardappelpuree 450 gr diepvries gehakte bladspinazie1. Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »
4 el rozijnen 400 g witte rijst bouillonpoeder 2 middelgrote uien 500 g verse spinazie 1 el bruine suiker 5 el tomatenketchup 4 el Solo Vloeibaar cayennepeper paprikapoeder kaneelpoeder 4 kleine, dunne varkenskoteletjes1. Verwarm de gril voor... bekijk recept »
450 gr diepvries bladspinazie 2 el olijfole 1 grote ui gesnipperd 2 teen knoflook geperst 400 gr runder gehakt 250 gr cherry tomaatjes gehalveerd 700 gr aardappelschijfjes( koel vers ) 125 gr ( buffel) mozzarella in plakjes 1 tl oregano 1 ovensc... bekijk recept »
800 g zeebaarsfilets zout 50 g gerookt spek in plakjes gesneden 4 eetlepels Solo Solo Frituurvet laurierpoeder 2 eetlepels azijn 4 aardappelen 1 grote ui 2 teentjes look peper 1 kg spinazie 1. Schil de aardappelen en snij ze in zeer fijne pl... bekijk recept »
400 g Alaska Pollakfilets 350 g spinazie 2 eetlepels Solo Vloeibaar 0.5 fles witte wijn 7 dl light room Zout pluksels koriander 3 stoofprei 4 teentjes look 3 uien peper 1 scheutje Bertolli extra Vergine1. Stoof de uien in de helft van de Solo,... bekijk recept »
500 g grietbotfilet 120 g zeekraal 350 g spinazie met room 50 g sjalotten 1 ui 1 dl witte wijn 1 koffielepel tomatenpuree 1 mespuntje suiker of ketchup laurier 1 scheutje light room 100 g Solo 2 velletjes brique-deeg Maanzaad 1 tomaat tijm 0.5... bekijk recept »
600 g suprême van hoki Solo Vloeibaar Provençaalse kruiden 100 g verse bladerdeeg 300 g bladspinazie met room 1 flesje light room 2 eetlepels gehakte peterselie 150 g champignons dijonmosterd 50 g gemalen kaas 1 bolletjes mozzarella Solo frituu... bekijk recept »
800 g pangasiusfilets 1 bloem Solo peper en zout 2 uien 1 kg verse spinazie 1 dl light room 1. Kruid de bloem met peper en zout en haal er de vis door.2. Snipper de uien stoof in een beetje Solo aan . 3. Voeg er de spinazie bij en laat op heet v... bekijk recept »
100 ml droge witte wijn 1 citroen Zout 0.5 theelepel Provençaalse kruiden 1 eetlepel Solo Vloeibaar 200 g bladspinazie met room peper 100 g rijst 300 g grote garnalen 1 teentje knoflook 2 eetlepels light room 1. Kook de rijst in voldoende water... bekijk recept »