355 recepten met snijbonen
400 gr eiermie 2 eetlepels zonnebloemolie 1 grote ui in halve ringen 3 tenen knoflook in plakjes 1/2 rode paprikavan zaden ontdaan en in dunne reepjes gesneden 100 gr peultjessugar snaps of eventueel schuingesneden snijbonen van 2 cm breed 300 gr kip... bekijk recept »
100 gram snijbonen 2 tomaten 1/2 bosje radijs 300 gram milner 30+ kaas 1 stokbrood 1 blaadje basilicum peper en zout Was de boontjes en kook ze beetgaar in water met een beetje zout. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes. Pel de tomaten, ontpit... bekijk recept »
? 750 gram snijbonen uit het zout ? 1 kilo aardappelen ? 1 &primegrove&prime rookworst ? 1 pot witte bonen ? 50 gram boter ? 100 gram mager rookspek in blokjes. In een koekenpan de boter verhitten en het rookspek hierin langzaam goudbruin bakken... bekijk recept »
1 theelepel sesamolie 450 gm sperziebonen 40 gm half om half gehakt 10 gm gedroogde garnalen 5 gm ingemaakt mosterdgroen (tja choy) 1 lente-ui 2 eetlepels olie 1 smaakgevers: 1 snijbonen 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel water 1 theelepel suiker 1 theel... bekijk recept »
1 teentje knoflook 3 el olie 2 el tomatenketchup 1 1/2 tl rozemarijnpoeder 1/2 tl chilipoeder versgemalen peper 4 lamskarbonades zout 1 takje peterselie Grill voorverwarmen op hoogste stand. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Toevoegen: o... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjes (à 125 g) 1,5 eetlepel olie (arachide) 1/2 eetlepel sesamolie 1 teentje knoflook (geperst) 1/2 theelepel sambal 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder snufje zout snufje peper (versgemalen)Roer in een kom de (a... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 Mechelse Koekoek peper en zout 1 bloemkool 200gram peultjes 4 kolfjes babymais 4 aardappelen(rosa) 4 worteltjes 200gram snijbonen 2 stengels bleekselderij 2 doosjes saffranpoeder 10 eetlepels kippenbouillon 2.5 dl room ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 8 sliptongetjes 11/2 dl visfond 1 dl witte wijn 1/2 theelepel tijm 2 laurierblaadjes 1 dl koksroom 75 gr gekookte mosselen 200 gr (Hollandse) garnalen 25 gr koude boter 2 fijngeknipte takjes peterselieVerwarm de oven voor op 175°C. L... bekijk recept »
1 kg varkensribbetjes (natuur) 75 cl geuze 100 g gerookte spekblokjes 300 g zilveruitjes (diepvries) 300 g snijbonen (diepvries) 250 g wortelen 1 blokje groentebouillon 2 koffiel. vloeibare honing 2 eetl. olijfolie 2 takjes peterselie 1/4 koffiel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 stukken zalmfilet (150 g elk) 250 g witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 g boter zout peper 100 g ongezouten cashewnotenHalveer de druiven en verwijder de pitjes. Was de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Besprenkel... bekijk recept »