1000 recepten met doperwten
Jonge, verse doperwten zijn zoet en zacht. Wat ouder zijn de erwten stugger, en soms bitter en kunnen melig zijn. Te koop van april tot augustus. De erwten doppen, wassen en laten uitlekken. + lees meer1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »
1 el olijfolie> 125 gr rundgehakt> 1/4 ko fijngesneden champignons> 1 tomaatontveldzonder zaadlijsten en in stukjes> 1/4 kop doperwten> 1/4 kop rijst> 2,5 dl kippenbouillon. Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak het goed bruin.> Doe d... bekijk recept »