1000 recepten met champignons
 Er zijn vele soorten champignons en het hele jaar door te koop. Champignons behoren tot de paddestoelen familie en bestaan voor 80% uit water, het belangrijk om ze voorzichtig te behandelen. Zijn het hele jaar door te koop in alle soorten en maten. Was de champignons bij voorkeur niet met water, de geur verdwijnt dan, maak schoon met keukenpapier of een zacht borsteltje. Snijd de onderkant van het steeltje en eventueel vies en bruin buitenste vlies wegsnijden. Kleine champignons heel, grotere doormidden of door vieren delen. + lees meer4 eetl. olie1 fijngehakte ui1/2 eetl. kerriepoeder1 kruidenbouillonblokje400 gr. risottorijst1 dl. witte wijn12 grote champignons60 gr. zachte boter4 takjes peterselie3 takjes tijm2 eetl. amandelschaafsel Verwarm de oven voor op 1800C (stand 4). Haal... bekijk recept »
4 eetl. olie1 fijngehakte ui1/2 eetl. kerriepoeder1 kruidenbouillonblokje400 gr. risottorijst1 dl. witte wijn12 grote champignons60 gr. zachte boter4 takjes peterselie3 takjes tijm2 eetl. amandelschaafsel Verwarm de oven voor op 1800C (stand 4). Haal... bekijk recept »
4 eetl. olie1 fijngehakte ui1/2 eetl. kerriepoeder1 kruidenbouillonblokje400 gr. risottorijst1 dl. witte wijn12 grote champignons60 gr. zachte boter4 takjes peterselie3 takjes tijm2 eetl. amandelschaafsel Verwarm de oven voor op 1800C (stand 4). Haal... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
6 uien 1½ l vleesbouillon 35 g boter worcestersaus tabasco stokbrood 100 g Comté ( Franse boerenkaas) Verhit de boter in een hoge pan en bak de uien goudgeel. Blus ze af met de bouillon. Laat de uien zachtjes gaar worden. Breng de... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
Ingredienten: ? 24 middelmatige of grote champignons ? 150 g zachte geitenkaas ? geraspte kaas ? 1 sla ? 3 soeplepels balsamieke azijn ? 1,5 soeplepel honing ? 3 soeplepels olie ? zout ? peper ? 1 mespunt curry ? 1 mespunt gemberpoeder Meng de geite... bekijk recept »
Ingredienten: ? 24 middelmatige of grote champignons ? 150 g zachte geitenkaas ? geraspte kaas ? 1 sla ? 3 soeplepels balsamieke azijn ? 1,5 soeplepel honing ? 3 soeplepels olie ? zout ? peper ? 1 mespunt curry ? 1 mespunt gemberpoeder Meng de geite... bekijk recept »