Recepten met frambozen

1000 recepten met frambozen

Frambozen

Frambozen

Raspberry Float

30 ml Himbeergeist, 10 ml vers citroensap, 1,5 dl sinaasappelsap, 10 ml aardbeiensiroopIn een longdrinkglas alle ingredienten behalve de aardbeiensiroop omroeren met 3 ijsblokjes. Dan langzaam met een draaiende beweging de aardbeiensiroop toevoegen.... bekijk recept »

Yoghurt-vruchten Flip

1 l yoghurt 1 blikje frambozen ,1 klein blikje perziken. Schenk in 6 glazen een laagje yohurt. Vervolgens en dun laagje frambozenpuree. Laahje yoghurt. Laagje perzikpuree. En zo door tot de glazen gevuld zijn. snij de halve perzik in 6 partjes en gar... bekijk recept »

Frambozenijs

1. Laat het ijs een beetje zachter worden en schep er 200 g verse frambozen en eventueel een paar eetlepels frambozenlikeur door. Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van. bekijk recept »

Sangria

1 liter Spaanse rode wijn, bijvoorbeeld tempranillo600 milliliter sinas of lemon-priklimonade100 milliliter sinaasappellikeur1 kaneelstokje200 gram aardbeien, in plakjes100 gram ontpitte kersen of frambozen1 limoen, in dunne plakjes2 sinaasappels, ge... bekijk recept »

Snelle fruittaartjes

150 gram mascarpone3 eetlepel vruchtenjam, rood of oranje4 dikke plakken roombotercakemooie stukjes vers fruit zoals aardbeien, frambozen, nectarine, banaan1 eetlepel poedersuiker1. Roer de mascarpone goed los met de jam en doe deze in een spuitzak. ... bekijk recept »

Vinaigrette van kersenbier

2 eetlepels kersenbier1 eetlepel (frambozen)azijn1 theelepel mosterddrupje honing4 eetlepels walnotenolie1. Roer het kersenbier met de azijn, mosterd en honing goed los. Klop de olie er geleidelijk door tot een gladde vinaigrette. Breng op smaak met ... bekijk recept »

Ijstaartkrans

1 liter vanille-ijs(Campina) ? liter aardbeienijs(Campina) 5 bitterkoekjes 2 eetlepels melk ? theelepel amandelessence of-likeur 1 reep pure chocolade a 75 gram 1 blikje frambozen(Jonker Fris) 2 eetlepels frambozensiroop 1/8 liter slagroom 1 eetlepel... bekijk recept »

Sorbetijs framboos-sinaasappel

1. Pureer 300 gram frambozen en wrijf ze door een zeef om de pitjes te verwijderen. Breng 250 ml sinaasappelsap, 250 ml mineraalwater en 75 gram suiker aan de kook en roer tot de suiker is gesmolten. Giet het suikersiroopmengsel bij de frambozenpuree... bekijk recept »

Karnemelkshake

300 ml karnemelk (Melkan)100 g aardbeien of frambozen1/2 mango1 banaan1 eetl. honing (optioneel)4 ijsblokjes1. Maak het fruit schoon en snijd het in stukjes. Doe alles in de keukenmachine of blender en mix tot een romige dikke drank. Giet in grot... bekijk recept »

Roomyoghurt met gemengd roodfruit

200 ml slagroom (Melkan)1 zakje vanillesuiker200 ml Bulgaarse yoghurt of Griekse yoghurt4 verkruimelde bitterkoekjes400 g gemengd fruit (aardbeien, frambozen, aalbessen, bramen, blauwe bessen)1 eetl. poedersuiker1. Klop de slagroom met de vanillesuik... bekijk recept »

Pagina 96 van 100