No bubble ice tea-scroppino

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de icetea, wodka en champagneflûtes 3 uur van tevoren in de koelkast. Halveer de citroen en snijd 1 helft in 6 dunne schijfjes. Snijd deze met een scherp mesje tot de helft in.
  • 2 Doe voor de scroppino het citroensorbetijs en de blaadjes munt in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de icetea erdoor en voeg als laatste de wodka toe. Schenk de scroppino in de flûtes en steek een citroenschijfje op de rand van elk glas. Serveer direct.

No bubble ice tea-scroppino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Scroppino
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Scroppino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Scroppino
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Scroppino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept