Mexicaanse hotdogs

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 7-8 min. gaar.
  • 2 Doe ondertussen de kidneybonen en de maiskorrels in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en doe samen met de bonen, mais en salsa in een kom. Meng door elkaar. Snijd de pistoletjes aan de bovenzijde in en duw ze iets open.
  • 3 Leg in elk pistoletje 1 worstje en schep er een flinke lepel bonensalade op. Serveer de rest van de salade apart erbij.

Mexicaanse hotdogs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept