Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub

Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub

  • Momenteel 0 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Er is nog niet gestemd

gegrilde varkenshaas bbq rub
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 25. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

> 1. Steek de barbecue aan. Meng voor de rub de gerookte-paprikapoeder met de cayennepeper, gemalen komijn, het selderiezout en de basterdsuiker. Bestrooi de varkenshaasjes met de rub en wrijf het vlees er rondom mee in. Gril het vlees 5 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Leg het vlees in de aluminium schaal en zet op een medium heet deel van de barbecue. Doop een bakkwast in de barbecuesaus en bestrijk de varkenshaas er rondom mee. Herhaal dit gedurende 20 min. elke 3-4 min., tot de varkenshaas bijna gaar is. Neem het vlees van de barbecue en laat 5 min. rusten. Snijd in plakken en serveer.