Thaise noedels met varkensreepjes en wortellinten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een ruime pan water aan de kook. Schil de winterpeen, snijd de uiteinden eraf en schaaf met een kaasschaaf in de lengte in lange linten. Was de salade-ui en snijd in ringen.
  • 2 Klop de eieren los in een kom met peper en eventueel zout en meng met de bloemkoolrijst. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de bloemkoolrijst al omscheppend 3 min. Schep uit de wok en houd apart.
  • 3 Neem de pan met kokend water van het vuur en voeg de noedels toe. Laat 3 min. staan en giet af.
  • 4 Verhit ondertussen de rest van de olie in de wok en roerbak de varkensreepjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de wortellinten, salade-ui en de bloemkoolrijst toe en bak nog 1 min. mee. Schep goed om.
  • 5 Schep de noedels om met de soja-gemberdressing en vervolgens met het groentemengsel. Verdeel over kommen.

Thaise noedels met varkensreepjes en wortellinten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met wortellinten en tonijn
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Poké bowl met zalm
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde kip met wortellinten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse wok met broccoli en wortellinten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept