Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie

14
15 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de kokosolie. Klop het ei los en breek de chocolade in stukjes. Meng de meel, muesli, bakpoeder, basterdsuiker, kristalsuiker, kaneel, vanillearoma, kokosolie en het zout in een kom en roer goed door. Voeg het ei en de chocolade toe en meng alles goed door elkaar.
  • 2 Verdeel het mengsel in 14 balletjes. Druk ze een klein beetje plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. goudbruin in de oven. Laat in ca. 15 min. helemaal afkoelen.

Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ben & Jerry’s met banaan en chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fortune cookies
Snack
Bekijk recept
Chocolatechip cookie dough
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Cookie dough-cupcakes met Oreo-bodem en gezouten karamel
25 min Gebak
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept