Glutenvrij kaas-kruidenbrood

8
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe alle ingrediënten behalve de taleggio in een mengkom en mix met een handmixer 5 min. Snijd de taleggio met korst in stukjes van 1 cm en kneed voorzichtig door het deeg. Vet de cakevorm in met boter en verdeel het deeg erover. Dek de vorm af met vershoudfolie en laat 1 uur rijzen op een warme, tochtvrije plek.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 230 °C. Verwijder de folie en bak het brood in ca. 40 min. onder in de oven gaar. Dek het na 20 min. losjes af met aluminiumfolie. Neem uit de oven en laat op een rooster 30 min. afkoelen. Snijd na 15 min. de randen los, neem het brood uit de vorm, laat verder afkoelen en serveer.

Glutenvrij kaas-kruidenbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Honing-kruidenbrood
10 min
Bekijk recept
KRUIDENBROOD
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Honing-kruidenbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bramenbakewell
30 min Gebak
Bekijk recept