Glutenvrije citroen-frambozencake

10
10 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180˚C. Mix de glutenvrije cakemix met de eieren en boter tot een glad beslag. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en sap toe aan het beslag. Schep het beslag in het met bakpapier beklede cakeblik en verdeel de frambozen erover. Duw ze een beetje in het beslag, zodat ze nog net zichtbaar zijn.
  • 2 Bak de cake in het midden van de oven in ca. 50 min. goudbruin en gaar. Controleer na 45 min. met een satéprikker op gaarheid. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar. Laat 10 min. afkoelen in de vorm. Zet een bord of platte schaal op de cake en keer om zodat hij uit de vorm komt. Laat in 1 uur volledig afkoelen.

Glutenvrije citroen-frambozencake is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozencake
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozencake
0 min
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept