Rosbiefsalade met witlof

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sjalotten in parten. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verdeel de sjalot en helft van de tijm over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin.
  • 2 Meng ondertussen de gorgonzola met de crème fraiche, de melk en de rest van de tijmblaadjes. Breng op smaak met peper. Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd ze doormidden. Snijd het lof in smalle parten.
  • 3 Neem de sjalotten uit de oven en meng direct met het witlof en de bietjes. Verdeel de blauwe-kaasdressing erover. Maak roosjes van de rosbief en leg ze op de salade.

Rosbiefsalade met witlof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Rosbiefsalade met Iers rundvlees
45 min-
Bekijk recept
Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Rosbiefsalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise rosbiefsalade met eiermimosa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept