Honing-kaneelkwark in een glaasje

4
10 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep de koekkruim in de glazen, maar maar houd wat achter voor de garnering.
  • 2 Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng het vanillemerg met de kwark, ¾ van de rozijnen, ⅘ van de honing en de kaneel. Verdeel het mengsel over de koekkruim.
  • 3 Garneer met de rest van de koekkruimels, honing en rozijnen en bestrooi met wat extra kaneel.

Honing-kaneelkwark in een glaasje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept