Mexicaanse wraps met salsa en gekruid rundvlees

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de mais uitlekken en snijd de koriander fijn. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng in een kom de tomaten met de mais, de helft van de olie en de helft van de koriander. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de runderreepjes met de paprikapoeder en komijn 4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Doe ondertussen de kidneybonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.
  • 4 Serveer de wraps met de mais-tomatensalsa, runderreepjes, kidneybonen, rauwkostmix, dressing en de rest van de koriander in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wraps kan vullen.

Mexicaanse wraps met salsa en gekruid rundvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept