Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de kaas. Smelt de boter zonder te kleuren op laag vuur in een hapjes- of koekenpan. Rasp de schil van de citroen en voeg samen met de saffraan toe aan de boter. Snijd de citroen in partjes.
  • 2 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de pasta met de boter en de kaas en voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Garneer met de partjes citroen, die je over de pasta kunt uitknijpen.

Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aubergines Met Parmazaan
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gevulde tomaten
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus met room en geraspte kaas
Bekijk recept
Carpaccio Plus
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept