Babybietjes met burrata en pistachenoten

8
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

> 1. Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.

Babybietjes met burrata en pistachenoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept
Yoghurt met rode biet, granola en honing
5 min
Bekijk recept