Tompouce van kabeljauw

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Snipper de sjalot. Verhit 1 el olie in een steelpan en fruit de sjalot 3 min. Voeg de wijn toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. inkoken.
  • 3 Dep ondertussen de vis droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 5 min. gaar. Keer halverwege. Leg op elk bord een plakje spek, leg er een stukje kabeljauw op en dek af met spek. Neem de saus van het vuur en roer de kappertjes en olijfolie extra vierge erdoor. Verdeel over de kabeljauwtompouces.

Tompouce van kabeljauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept