Gerookte zalmbonbon

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bieslook fijn en houd ¼ achter. Rasp de appel met schil. Meng de bieslook, appel, rauwkost, yoghurt en mayonaise door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Leg een een stuk vershoudfolie in elk kopje. Verdeel de plakjes zalm over de kopjes. Zorg ervoor dat de onderkant en zijkanten goed bedekt zijn. Verdeel de rauwkost erover. Vouw de randen over de vulling zodat de vulling bedekt is. Vouw de folie erover en draai als een toffee strak dicht. Bewaar de zalm bonbon in de vershoudfolie tot het serveren in de koelkast.
  • 3 Verdeel de rucola over de borden en besprenkel met de olie. Leg de zalmbonbons erop en garneer met de rest van de bieslook.

Gerookte zalmbonbon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
ZALMBONBON gevuld met een creme van AVOCADO
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmbonbon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept