Hasselback-aardappelen

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in de breedte in schijfjes van 4 mm, maar laat ze aan de onderkant aan elkaar zitten. Leg de aardappelen in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met zeezout.
  • 2 Smelt de kruidenboter in een steelpan en giet over de aardappelen. Zorg dat er ook boter tussen de inkepingen terechtkomt door de inkepingen een beetje open te houden met een vork. Steek tussen de inkepingen in elke aardappel een paar blaadjes laurier, halveer de grote blaadjes.
  • 3 Laat in 50 min. in de oven gaar worden. Bestrooi met zeezout en serveer.

Hasselback-aardappelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hasselback-courgette
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hasselbackaardappels met gorgonzola recept
Bekijk recept
Zalm met amandelkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hasselback aardappelen
Bijgerecht
Bekijk recept