Egg benedict met spinazie en kaas

4
25 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of grillpan aan beide kanten goudbruin en krokant. Steek of snijd rond een schaaltje een zo groot mogelijk rondje uit de toast.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Voeg de spinazie in 2 porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Bereid intussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Breng in een steelpan ruim water met de azijn aan de kook. Breek 1 ei boven een kopje. Draai met een lepel een kolk in het water en laat het ei langzaam in het water glijden. Pocheer het ei 2 min., tot het eiwit is gestold. Neem het ei met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Pocheer zo ook de andere 3 eieren.
  • 4 Leg de toast op 4 borden en beleg met de kaas en de spinazie. Leg de eieren erop en schep er de saus over. Bestrooi met peper naar smaak en serveer meteen.

Egg benedict met spinazie en kaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met zwartebonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gehaktballetjes met snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egg white omelet met forel
15 min
Bekijk recept