Krokante bladerdeegster met kersenjam

4
45 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 190 °C. Rol 1 rol bladerdeeg met het bakpapier uit en leg op de bakplaat. Besmeer het deeg met de jam. Bestrooi met de chocolade en kokos. Rol de andere rol bladerdeeg uit en leg met het bakpapier omgekeerd erop. Verwijder het bovenste bakpapier.
  • 2 Druk met de grote kom een cirkel uit het deeg. Druk met de kleine kom het deeg in het midden licht aan. Snijd in het deeg in elke zijde een inkeping tot de afdruk van de kleine kom. Snijd elk kwart nogmaals 3 keer in zodat er 12 stroken ontstaan.
  • 3 Pak het uiteinde van een strook en draai deze linksom. Pak het uiteinde van de volgende strook en draai deze rechtsom. Ga zo door met alle stroken zodat de vorm van een ster ontstaat. Bestrijk de ster dun met ei.
  • 4 Bak de deegster in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar. Bestrooi de ster uit de oven met een beetje poedersuiker en serveer met slagroomijs.

Krokante bladerdeegster met kersenjam is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersencakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenbiscuit met witte chocolade
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vlatoetje met jam en marshmallows
5 min- Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept