Panna cotta met witte chocolade en ananas

4
240 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de blaadjes gelatine in een kom met ruim koud water. Breng de slagroom met de suiker tegen de kook aan.
  • 2 Doe de chocolade in een kom en schenk er de warme room over. Laat de chocolade al roerend smelten. Los ook de goed uitgeknepen blaadjes gelatine al roerend in de warme chocoladeroom op.
  • 3 Schenk het roommengsel in 4 mooie (wijn)glazen en zet minimaal 2-3 uur in de koelkast om op te stijven.
  • 4 Laat de ananasblokjes uitlekken in een zeef en vang het sap op. Kook het ananassap met de geleisuiker 1 min. en laat afkoelen. Schenk het afgekoelde sap over de opgesteven puddinkjes. Verdeel er ook de ananasblokjes over. Zet de panna cotta 30 min. terug in de koelkast.

Panna cotta met witte chocolade en ananas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept