Hertenbiefstuk met rodekool-citrussalade

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappels, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het sap op. Kneed met de hand het sap met de balsamicocrème door de rodekool en laat marineren.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak het vlees in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  • 3 Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Schep intussen de bladsla met de ui, sinaasappelpartjes en walnoten door de koolsalade. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Leg de biefstukken op 4 borden en schep er de salade bij. Serveer eventueel met een van de hiernaast getoonde sauzen.

Hertenbiefstuk met rodekool-citrussalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Citrussalade met romige vanilleyoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wortel-citrussalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Citrussalade met yoghurt en chocolade
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept