Varkenshaas met rode ui en mandarijn

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de mandarijnen met de schil overdwars in dunne plakjes; gooi de uiteinden weg.
  • 2 Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 3 min. Voeg de tijm en de mandarijn toe en bak 1 min. Bestrooi de mandarijn met de suiker en schenk de azijn in de pan. Voeg de bouillon toe en smoor nog 10 min. zachtjes.
  • 3 Verhit intussen in een koekenpan de laatste 2 el olijfolie. Bestrooi de varkenshaas met peper. Bak het vlees in 15 min. bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  • 4 Neem het vlees uit de pan en laat het verpakt in aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 5 Snijd de varkenshaas in plakken en serveer met de mandarijn-uiensaus.

Varkenshaas met rode ui en mandarijn is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept