Marshmallow-chocoladerotsjes

20
25 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de spekjes schuin in drie repen en de repen in drie stukjes, zodat je 9 mini-spekjes krijgt.
  • 2 Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de pure chocolade grof en doe in een kom die precies in de pan past. Hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Smelt de pure chocolade (au bain-marie).
  • 3 Meng de mini-spekjes en cranberrymix erdoor en schep met 2 eetlepels 20 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocoladerotsjes op een koele plek in 30 min. drogen.
  • 4 Hak de witte chocolade grof en smelt deze ook au bain-marie. Maak streepjes op de bovenkant van de rotsjes door met een vork de witte chocolade eroverheen te sprenkelen. Laat 10 min. drogen.

Marshmallow-chocoladerotsjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
Roodfruit-chocoladerotsjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerotsjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Doodshoofdlollies
20 min
Bekijk recept
Marshmallow cupcakes 20 stuks
- 10 min -
Bekijk recept
Marshmallow-pannenkoekjes
5 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bloederige heksenogen
20 min-
Bekijk recept