Trifle met meringue, mango en passievrucht

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de passievruchten, schraap al het vruchtvlees en zaadjes eruit en meng de helft door de mangoblokjes. Ris de besjes van de takjes.
  • 2 Klop de slagroom en de suiker stijf met een mixer. Roer de ricotta los met een vork. Spatel de slagroom voorzichtig door de ricotta. Breek de meringues in kleine stukjes en schep voorzichtig door het roommengsel.
  • 3 Verdeel het mango-passievruchtmengsel over de glazen. Verdeel de helft van de rode bessen erover. Schep de meringuemousse erop en garneer met de rest van de passievrucht en rode bessen.

Trifle met meringue, mango en passievrucht is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept