Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek met een steker of een glas 4 cirkels van Ø 8 cm uit het brood. Bestrijk aan beide kanten met 1/4 el olie per persoon en bak in een koekenpan op middelhoog vuur aan beide kanten krokant. Neem uit de pan en besprenkel met de rest van de olie. Snijd de paté in 2 gelijke stukjes per persoon. Snijd het vlees in een mooi stuk per persoon van gelijke dikte.
  • 2 Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 2 min. per kant goudbruin, afhankelijk van de dikte. Zet het vuur laag, leg op elke biefstuk 2 plakjes paté en verwarm nog 2 min. Leg de croutons op een bord, leg de biefstukken met paté erop en garneer met de radijskiemen.

Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Rundbrochettes met kruidige yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chateaubriand op de grill met groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met chimichurri
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met rundvlees, halloumi en aubergines
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept