Coquilles met asperge & babyspinazie

8
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mes de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Rasp de helft van de schil van de limoen. Meng de gember, knoflook, peper en het limoenrasp met 4/5 van de sesamolie. Meng de helft van deze marinade door de coquilles. Laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.
  • 2 Meng de spinazie met de rest van de marinade en verdeel over kleine bordjes of schelpen. Snijd de limoen in een partje per persoon. Verhit een grillpan zonder olie of boter. Bestrijk de asperges met de rest van de sesamolie en gril 1 min. per kant. Verdeel over de spinazie. Gril vervolgens de coquilles 1½ min. per kant en verdeel over de groenten. Maal er zeezout naar smaak over en garneer met de partjes limoen

Coquilles met asperge & babyspinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool-kikkererwtensalade
20 min
Bekijk recept
Zalm en croûte met kruiden-olijvenboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shakshuka met zoete aardappel & spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquille-prikkers
8 min Voorgerecht
Bekijk recept