Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en schil met een dunschiller van boven naar beneden in dunne linten. Pluk de waterkers van de takjes. Snijd de sjalot in flinterdunne halve ringen. Verdeel de aspergelinten, waterkers en sjalot over een platte schaal.
  • 2 Schil en rasp de gember. Meng met de miso, mirin, rice vinegar en sriracha in een kommetje tot een dressing. Halveer de kalfshaas in de lengte. Bestrijk elke helft met een eetlepel dressing.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalfshaas 3 min. op hoog vuur. Keer halverwege Neem de pan van het vuur. Schep het vlees uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 4 Schenk ondertussen de rest van de dressing bij het achtergebleven bakvet en voeg de boter en het kraanwater toe. Laat op middelhoog vuur 1 min. pruttelen. Neem de pan van het vuur en besprenkel de salade ermee.

Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Champignoncouscous met gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dungesneden entrecote met bietjes, mierikswortelroom en rucola
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Surf en Turf
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met briebroodjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept