Cranberrysaus

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de sinaasappel schoon. Snijd met een dunschiller repen oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Doe alle ingrediënten in een steelpan en laat onder af en toe roeren 15 min. zachtjes koken of tot de saus is ingedikt.
  • 2 Proef de saus. Is de saus zuur, voeg dan wat meer suiker toe. Laat iets afkoelen en verwijder vervolgens de repen sinaasappelschil en het kaneelstokje. Probeer ook alle kruidnagels eruit te halen. Serveer de saus op kamertemperatuur.

Cranberrysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept