Opperdepop: kinderkaasfondue 2-4 jr
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Kids
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1½ el boter
1½ el bloem
250 ml melk
1 teen knoflook
200 g geraspte gruyère
200 g geraspte emmentaler
½ el citroensap
Bereiding
Verhit de boter op laag vuur in een pan met dikke bodem. Bak de bloem 1 min. al roerend mee. Schenk de melk beetje bij beetje en al roerend in de pan. Blijf roeren tot de saus dik en glad is. Pers de knoflook erboven. Voeg de kazen en de rest van de melk toe en roer met een houten lepel tot alle kaas is gesmolten. Meng het citroensap erdoor.
Schenk het kaasmengsel over in de fonduepan. Zet de pan op het rechaud op tafel en serveer ingrediënten om te dippen erbij.
Opperdepop: kinderkaasfondue 2-4 jr is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker