chocoladeflensjes met mangoijs

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met de vanille suiker en cacao poeder en voeg de melk toe. Zeef de bloem bij de eieren en melk zo dat je geen klonters krijgt en meng alles goed.
  • 2 Laat de pan warm worden en voeg er een beetje olie aan toe. Schep er wat beslag in en laat alles goed rond gaan zodat je een mooie ronde pannenkoek bekomt. Als de randjes beginnen te kleuren draaien we de pannenkoek om en laat nog 1 minuutje verder bakken.
  • 3 Doe dit met de rest van het beslag en hou de pannenkoeken warm onder folie.
  • 4 Breng ondertussen de room aan de kook en laat de witte chocolade erin smelten voor de saus.

chocoladeflensjes met mangoijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Hongaarse Chocoladeflensjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladeflensjes Met Hazelnotenroom
20-30 min -
Bekijk recept
Hongaarse Chocoladeflensjes
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hongaarse Chocoladeflensjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept