Chocolade Paaseieren met cheesecake vulling

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze eitjes zijn een heerlijk nagerecht tijdens de paasdagen en bijna geheel op voorhand te maken. Je maakt de cheesecake vulling en de mangosorbet . Zet koel en dan hoef je alleen nog maar vlak voor het serveren de eitjes te vullen.
  • 2 Neem voor dit paasdessert een grote kom en meng het citroensap, de poedersuiker, roomkaas en het vanille extract tot een gladde massa. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de slagroom door het cheesecake mengsel. Zet het in de koeling.
  • 3 Neem een krachtige blender of keukenmachine en doe hier de mangoblokjes, suiker en een flinke scheut sinaasappelsap in. Blend tot er een gladde sorbet ontstaat.
  • 4 Nu gaan we het paasdessert samenstellen: neem een chocolade ei en tik hier het topje van af. Vul de eitjes vervolgens met het roomkaasmengsel. Neem dan een meloenboller en maak hiermee een bolletje mangosorbet. Duw het bolletje naar beneden, zodat er een eierdooier ontstaat. Geniet van je heerlijke paasdessert!
  • 5 Bron Vrouw online

Chocolade Paaseieren met cheesecake vulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept