Zoek
chocolade nougat ijs
4
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 ml slagroom
250 ml volle melk
25 gr cacaopoeder
150 gr suiker
100 gr eigeel
5 gr zout
125 gr 70% chocolade, gehakt
150 gr chocolade nougat gehakt
gehakte pistache noten
Bereiding
1
Plaats de gehakte chocolade in een grote kom en zet apart.
2
Klop in een middelgrote pan, melk, room, zout, de helft van de suiker en cacaopoeder en breng aan de kook.
3
In de tussentijd, plaats de eidooiers en de andere helft van de suiker in een grote kom. Klop de eidooiers en de suiker.
4
Giet het roommengsel over de eidooiers en klop.
5
Giet in de pan en kook tot een dikte dat het aan je lepel blijft hangen.
6
Laat wat afkoelen en voeg er de gehakte chocolade en nougat bij.
7
Doe in de ijsmachine
8
Als het ijs klaar is schep in potjes en versier met wat gehakte pistache noten.
chocolade nougat ijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept