Ravioli van fondantchocolade

4
260 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smelten.
  • 2 Laat 4 uur afkoelen in de koelkast.
  • 3 Leg 12 wontonvellen op tafel en bestrijk met de eierdooier. Gebruik hiervoor een penseel.
  • 4 Schep een flinke theelepel chocolade in het midden van elk vel en bedek met een tweede vel. Druk de boord goed dicht en snij het overtollige deeg weg met behulp van een dresseerring van 32 mm.
  • 5 Snij de peer in blokjes en bak 15 seconden in een heel hete pan in Solo Vloeibaar Light.
  • 6 Kook de wontonvellen 4 minuten in kokend water.
  • 7 Leg ze op een bord, bestrooi met de perenblokjes en werk af met een bol vanille-ijs.
  • 8 Versier met muntblaadjes en aalbessen.

Ravioli van fondantchocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Dominique Persoones marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Dominique Persoones chocoladepudding
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige chocolademousse met gember
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerststronk
Nagerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept