Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vruchten grof en bak ze 3 minuten in Solo Vloeibaar. Meng goed.
  • 2 Rooster de dikke sneden brood, bedek ze met de mengeling van droge vruchten en voeg er de suiker aan toe.
  • 3 Verwarm de oven 5 minuten voor op 200°C. Haal het plastic weg en zet de Vacherin in zijn doosje 8 minuten in de oven.

Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Breekbroodrozet met fondue vacherin mont d'or
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van drie kazen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met 5 spice-perenjam
25 min Nagerecht
Bekijk recept