WENTELTEEFJES

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    swijze
  • 2 Klop het ei los met de vanillesuiker en de (eventueel lauwe) melk.
  • 3 Snij een dikke snede brood af. Voor een mooier resultaat kan je de snede rond maken met een ronde steekvorm. Haal de sneetjes brood aan beide kanten door het eimengsel. Laat het overtollige beslag eraf lopen.
  • 4 Laat boter lichtbruin worden in een koekenpan.
  • 5 Bak de sneetjes brood om de beurt in nieuwe boter vlug aan beide kanten lichtbruin.
  • 6 Meng suiker en kaneel tot kaneelsuiker.
  • 7 Schik de wentelteefjes op het bord en strooi de kaneelsuiker ertussenin.
  • 8 Recept: Claudia Allemeersch; Foto: Heikki Verdurme
  • 9 Tip1
  • 0 Je kan andere ingrediënten toevoegen aan het beslag bv. geraspte citroenschil, saffraan of rum.

WENTELTEEFJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept