Buche Gianduja

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de anglaise: Laat de melk koken, samen met de helft van de suiker en de vanilestok. Klop de eidooiers en de rest van de suiker op en voeg deze twee mengsels bij elkaar.
  • 2 Maak de gianduja mousse:laat de gelatine weken en warm de gianduja op. Voeg de twee samen en doe bij de anglaise. Voeg de slagroom toe. Leg de mousse in een spuitzak in de koelkast.
  • 3 Voor het krokant koekje mix je alle ingrediënten. Bak het koekje in een oven van 150°C.
  • 4 Mix alle ingrediënten van de aardbeien en serveer er ook enkele gesneden aardbeien bij

Buche Gianduja is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gianduja
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met kersen en cointreau
Bekijk recept

Toast met geitenkaas, peer en amandel
10 min
Bekijk recept
Buche exotique
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Buche van broccoli en gerookte zalm
0 min
Bekijk recept
Buche van broccoli en gerookte zalm
0 min
Bekijk recept