ZACHTE MERINGUEROL met tropisch fruit

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meringue
  • 2 verwarm de oven voor op 160°C. Klop het eiwit in een elektrische mixer tot er zachte pieken ontstaan. Voeg geleidelijk de suiker toe; klop en schraap langs de zijkanten naar beneden tot de suiker is opgelost en u een glad, glanzend mengsel hebt. Roer er snel de azijn en het maiszetmeel door.
  • 3 verdeel gelijkmatig met een spatel op een bakplaat van 24 x 32 cm, bekleed met bakpapier. Bak tot ze bovenaan krokant aanvoelen (20 minuten). Haal uit de oven , laat even afkoelen en keer dan om op een stuk bakpapier bestrooid met poedersuiker. Laat afkoelen.
  • 4 Klop de verse room, mascarpone, ingedikte room, poedersuiker en vanillezaden in een elektrische mixer tot er stevige pieken worden gevormd. Giet dan uit over de meringue. Bestrooi gelijkmatig met fruit en maak er een lange rol van. Wikkel deze in plasticfolie en draai de uiteinden toe. laat opstuiven in de koelkast (2-3 uur)
  • 5 snij er valk voor het serveren dikke stikken af en bestrooi die met wat extra passievruchtenpulp.

ZACHTE MERINGUEROL met tropisch fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept