banana pancake

1
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Prak de banaan
  • 2
    - Meng de geprakte banaan met de 2 eieren en wat vanillesuiker, tot het een glad beslag is.
  • 3
    - Zet de pan op het vuur en doe er wat olijfolie in. Wacht tot de boter helemaal gesmolten is.
  • 4
    - Doe het beslag in de pan. (De pan moet niet zo heet zijn in vergelijking met gewone flensje bakken) Je kan ongeveer 3 pancakes maken van het beslag. Maak dunne pannecakes!
  • 5
    - Wacht tot dat er belletjes aan de bovenkant van de pancake komen. Draai de pancake dan om.
  • 6
    - Laat de pancake vervolgens nog 1,5 minuut in de pan liggen.
  • 7
    - Haal de pancake uit de pan en serveer ze op een bord.
  • 8 Lekker met bijvoorbeeld jam of stroop.

banana pancake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekjes met zoet spiegelei
25 min
Bekijk recept

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Vanilla banana
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Banana split suprème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Malva pudding
15 min- Nagerecht
Bekijk recept