Rabarber-aardbeiencrumble

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de granola met de gesmolten Solo in een middelgrote kom. Zet apart.
  • 2 Schil de rabarber en snijdt deze in stukjes van 3 cm. Maak de aardbeien schoon en snij ze in vier.
  • 3 Kook de rabarber gedurende 4 tot 5 minuten op een middelhoog vuur samen met de basterdsuiker, de geraspte sinaasappelschil en twee eetlepels water, of totdat de rabarber bijna zacht is. Voeg de aardbeien toe en laat het geheel nog twee minuten doorkoken.
  • 4 Leg het fruit in een glaasje of schoteltje en verdeel de crumble over de verschillende glaasjes of schoteltjes.
  • 5 Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het bovenop de crumble.
  • 6 Dien onmiddellijk op.

Rabarber-aardbeiencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiencrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble met vanille-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble met vanille-ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept